hypotheken - verzekeringen - vastgoedfinanciering

Verzekeringen

Al je risico's onder één paraplu, dat is het gemak van Zonneveld. Onafhankelijk advies, ruime dekkingen en aantrekkelijke pakketkortingen. En is er iets aan de hand? Dan heb je het met één telefoontje geregeld.

Geluk bij een ongeluk

Het is fijn om te weten dat je goed beschermd bent als er iets vervelends gebeurt. Maar je wilt ook weer niet onnodig veel premie betalen. Wij zetten graag alles voor je op een rij en zoeken een oplossing waar jij je kiplekker bij voelt. Al je risico's onder één paraplu, wel zo gemakkelijk.

Ruime keuze

Wij werken onafhankelijk samen met vrijwel alle verzekeraars.

Beste voorwaarden

We gaan actief op zoek naar de ruimste dekking voor de scherpste prijs.

Pakketvoordeel

Door meerdere polissen te combineren krijg je aantrekkelijke kortingen.

Gemak

Wat er ook gebeurt, één belletje naar Zonneveld en het wordt geregeld.

 0000 logo taf
 0001 AEGON (logo).svg
 0001 Scildon Logo RGB
 0009 HeraAC logo LoRes RGB
 0010 goudse
 0012 avero
 0013 asr
 0014 allianz logo
Zonneveld Schadeverzekeringen

Onze schadeverzekeringen

Voor particulieren

Opstalverzekering

Opstalverzekering stormschade

Hiermee verzeker je schade aan je huis, schuur en andere gebouwen die op jouw grond staan. De schade kan het gevolg zijn van externe voorvallen (extreme wind of regen) of ongelukjes die in en rond het huis plaatsvinden (kinderbadje op balkon loopt per ongeluk leeg).

Inboedelverzekering

Zonneveld Inboedelverzekering

Dit betreft alle eigendommen die zich in huis bevinden en soms ook daarbuiten. Let op: voor waardevolle spullen zoals elektronica, kunst, antiek en sieraden geldt vaak een maximum verzekerd bedrag, maar dit is uiteraard te verhogen.

Auto, scooter & E-bike

Van WA tot all risk, bij Zonneveld zit je altijd goed. Combineer deze polissen met je andere verzekeringen voor extra korting. We vertellen je graag welke anti-diefstalmaatregelen je kunt nemen voor een lagere premie.

Bootverzekering

zonneveld bootverzekering

Voor een recreatieve sloep, zeilboot of sportieve motorboot kun je zowel casco als aansprakelijk verzekeren. Uiteraard gelden er randvoorwaarden maar een goede bootverzekering kan veel leed besparen.

Doorlopende reisverzekering

zonneveld doorlopende reisverzekering

Als je zorgeloos wilt reizen is de doorlopende reisverzekering voor jou. Annuleringsrisico's, schade bij skiën of duiken of "pech onderweg" kan allemaal worden afgedekt.
Let op dat je niet dubbel verzekerd bent, bijvoorbeeld via de ANWB of je ziektekostenverzekering. Wij helpen je hier graag bij.

Rechtsbijstandverzekering

Zobbeveld Rechtsbijstandverzekering

Als je een juridisch conflict dreigt te krijgen is het prettig en soms noodzakelijk om de hulp van een jurist in te roepen. Met een rechtsbijstandverzekering hou je het betaalbaar, of het gaat om iets werkgerelateerds, of een ruzie over een appelboom.

Voor ondernemers en ZZP'ers

Arbeidsongeschiktheid

Zonneveld arbeidsongeschiktheidsverzekering

De arbeidsongeschiktheids-verzekering of AOV is een financieel vangnet voor ondernemers en ZZP'ers die door ziekte, ongeval of een andere oorzaak mentaal of fysiek niet meer in staat zijn om (volledig) te werken. De mogelijkheden, maar ook de verschillen in dekking en premie zijn groot. Wij helpen je graag een goede keuze te maken.

Beroepsaansprakelijkheid

De financiële of materiele schade als gevolg van fouten in iemands beroep of van uw werknemers is ook met een verzekering af te dekken. Een goed acceptatieproces met aandacht voor de specifieke kenmerken van het te verzekeren beroep vergroot de kans op een toereikende schadevergoeding.

Bedrijfsaansprakelijkheid

Zonneveld Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Schade aan anderen of hun spullen die veroorzaakt is door jou, je medewerkers of je producten is te verzekeren met een zgn. AVB. Naast de AVB sluiten ondernemers vaak ook een beroepsaansprakelijkheids-verzekering, de Construction Allrisk-verzekering en de bestuurdersaansprakelijkheids-verzekering af. Deze verzekeringen zijn speciaal voor specifieke beroepsgroepen of branches.

Rotterdam
ZonneveldFinance light

Veerkade 1
3016 DE Rotterdam
010 - 351 01 67
info@zonneveldfinance.nl

Breda
ZonneveldRapp light

Haagweg 393
4813 XD. Breda
076 - 231 02 44
info@zonneveldrapp.nl

Zwijndrecht
ZonneveldDeRoos light

Daltonstraat 1
3335 LR  Zwijndrecht
010 - 351 01 67
ederoos@zonneveldfinance.nl

De activiteiten van Zonneveld Finance BV, Zonneveld De Roos en Zonneveld Rapp vallen onder het toezicht van de AFM, met uitzondering van vastgoedfinanciering.