hypotheken - verzekeringen - vastgoedfinanciering

Hypotheken op maat

Als onafhankelijk specialist kennen wij de hypotheekjungle op ons duimpje en helpen je aan een oplossing die past in jóuw toekomst. Zeker als je starter of ondernemer bent.

Een plek onder de zon

Met een hypotheek maak je niet alleen de aanschaf van je nieuwe huis mogelijk, je gaat ook een langdurige financiële verplichting aan. Hoe ga je daarmee om, waar liggen kansen maar ook de valkuilen? Bij Zonneveld helpen we je om financiële keuzes te maken die dromen waarmaken en tegen een stootje kunnen. 

Onafhankelijk advies

Wij gaan op zoek naar een hypotheek die past bij bij jouw situatie, niet andersom.

Ruime keuze

Als onafhankelijk adviseur werken wij samen met vrijwel alle geldverstrekkers.

Meer mogelijk

Wij zijn sterk in complexe aanvragen van starters en zelfstandigen.

Snelheid

Je hebt snel duidelijkheid dankzij ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring.

Verzekeraars logos 0000 nibc direct
Verzekeraars logos 0001 Lloyds logo
 0000 ing
 0001 AEGON (logo).svg
 0002 rabobank logo vector 1
 0003 obvion small
 0004 nationale nederlanden logo vector
 0005 munt hypotheken
 0007 klantcase florius logo 2
 0008 Home Invest Logo removebg preview
 0011 BLGWonen
 0013 asr
 0015 abn amro logo
Huizenwater

Iedereen de ideale hypotheek

Starters

De huizenmarkt is niet bepaald startersvriendelijk. Met Zonneveld aan je zijde sta je sterker en maak je meer kans op de woning van je voorkeur.

Samen gaan we op zoek naar een hypotheek die niet alleen de aankoop van je eerste eigen huis mogelijk maakt, maar tegelijkertijd perfect past in jouw financiële toekomst.

Doorstromers

Doorstromers hypotheek

Wil je groter gaan wonen, of misschien wel kleiner? Van balkon naar tuin of andersom? Wij helpen je graag met de overgang naar je volgende huis en kijken slim naar hoe je bijvoorbeeld je huidige hypotheek mee kunt nemen. Zeker nu de rente weer iets hoger staat kan dit zeer aantrekkelijk zijn. En wat kun je allemaal met je overwaarde doen?

Zelfstandigen

Het is niet leuk, maar banken beoordelen aanvragen van zelfstandig ondernemers en ZZP'ers nou eenmaal anders dan die van mensen met een vast dienstverband. Door ons huiswerk goed te maken kunnen we banken vaak overtuigen verder te kijken dan alleen het ondernemers-inkomen. Zo krijgen ze een completer beeld van de ondernemer en geven vaker wél die hypotheek af.

Starters hypotheek

De huizenmarkt is op het moment niet bepaald startersvriendelijk. Met Zonneveld aan je zijde sta je sterker en maak je meer kans op de woning van je voorkeur. Samen gaan we op zoek naar een hypotheek die niet alleen de aankoop van je eerste eigen huis mogelijk maakt, maar tegelijkertijd perfect past in jouw financiële toekomst.

Doorstromers hypotheek

Doorstromers hypotheek

Wil je groter gaan wonen, of misschien wel kleiner? Van balkon naar tuin of andersom? Wij helpen je met de overgang naar je volgende huis en kijken slim naar hoe je bijvoorbeeld je huidige hypotheek mee kunt nemen. Zeker nu de rente weer iets hoger staat kan dit zeer aantrekkelijk zijn. Of wat je het best met je eventuele overwaarde kunt doen. We nemen het graag met je door.

Hypotheken voor ondernemers

Hypotheken voor ondernemers en ZZP'ers

Leuk is anders, maar banken beoordelen aanvragen van zelfstandig ondernemers nou eenmaal anders dan die van mensen met een vast dienstverband. Door ons huiswerk goed te maken kunnen we banken vaak overtuigen verder te kijken dan alleen het ondernemersinkomen. Zo krijgen ze een completer beeld van de risico's en geven vaker wél die hypotheek af.

Sneller duidelijkheid

In het algemeen duurt een hyptheekaanvraag voor zelfstandig ondernemers langer dan voor mensen in loondienst. Terwijl je wel vaak gehouden bent aan dezelfde termijn waarbinnen je de financiering rond moet hebben. Bij Zonneveld hebben wij een methode ontwikkeld waarmee we je sneller uitsluitsel kunnen geven, terwijl we misschien nog niet 100% van je gegevens binnenhebben. Hiermee besparen we je gedoe en onnodige stress.

Zonneveld Finance Susan

"Dankzij Zonneveld begreep de bank mijn ondernemersverhaal."

Susan Raaijmakers

partner Taxand Nederland

Overwaarde op je huis? Dit kun je ermee doen.

Je hebt overwaarde als je huis meer waard is dan er aan hypotheekschuld tegenoverstaat, en komt beschikbaar wanneer je jouw huis verkoopt. Maar je kunt je overwaarde ook benutten zónder je huis te verkopen door je bestaande hypotheek te verhogen of een aanvullende hypotheek af te sluiten.

Verbouwingshypotheek

Verbouwen en verduurzamen

Het verbouwen of verduurzamen van je eigen woning kun je betalen met een aanvullende hypotheek. De bank zal dan de huidige en toekomstige waarde van je huis willen weten door middel van een taxatie.

De rente is aftrekbaar. Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Vakantiehuis

Financiering 2e huis

Heb je je zinnen gezet op dat vakantiehuis in Drenthe of Toscane? Financiering via de overwaarde kan aantrekkelijk zijn, ook al mag je de rente niet aftrekken. Maar waar moet je allemaal op letten?

Wij helpen je op weg zodat je niet voor verrassingen komt te staan en volop kunt genieten!

Overwaarde overige financiering

Overige financiering

Het is jouw overwaarde, dus je mag ermee doen wat je wilt. Bijvoorbeeld om je in te kopen in een bedrijf, je kinderen te helpen of als aanvulling op je pensioen, ook wel bekend als "je huis opeten".

In deze gevallen gebruik je de aanvullende hypotheek "consumptief" en is de rente niet aftrekbaar.

Hypotheekvormen

De ene hypotheekvorm is niet beter dan de andere, het is waar jij je lekker bij voelt. Wil je liever lagere maandlasten of de zekerheid dat je elke maand een stukje aflost, of een combinatie hiervan? Zijn er kinderen op komst, of stop je misschien binnenkort met werken? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs, we helpen je graag met een hypotheek die past in jóuw toekomst.

Lineaire hypotheek

Lineair

Je lost elke maand een vast bedrag af van je schuld. Hierdoor daalt ook het bedrag waarover je rente betaalt, en dalen je totale maandlasten in de tijd.

Annuïteiten hypotheek

Annuiteiten

De zekerheid van een vast bedrag aan rente + aflossing per maand. In het begin van de looptijd betaal je meer aan rente, later meer aan aflossing.

Aflossingsvrije hypotheek

Aflossingsvrij

Lage maandlasten omdat je alleen rente betaalt, die je ook nog een keer kunt aftrekken. Aflossen doe je aan het einde van de looptijd in één keer.

Wat is eigenlijk mijn maximale hypotheekbedrag?

Hoeveel je kunt lenen voor de aanschaf of verbouwing van een huis is van meer factoren afhankelijk dan je inkomen en de rentestand. Wil je ongeveer weten wat je misschien kunt lenen? Google het en je vindt talloze calculators. Wil je precies weten wat exact je mogelijkheden zijn? Vraag het aan Zonneveld.

Rotterdam
ZonneveldFinance light

Veerkade 1
3016 DE Rotterdam
010 - 351 01 67
info@zonneveldfinance.nl

Breda
ZonneveldRapp light

Haagweg 393
4813 XD. Breda
076 - 231 02 44
info@zonneveldrapp.nl

Zwijndrecht
ZonneveldDeRoos light

Daltonstraat 1
3335 LR  Zwijndrecht
010 - 351 01 67
ederoos@zonneveldfinance.nl

De activiteiten van Zonneveld Finance BV, Zonneveld De Roos en Zonneveld Rapp vallen onder het toezicht van de AFM, met uitzondering van vastgoedfinanciering.