hypotheken - verzekeringen - vastgoedfinanciering

Laat je toekomst stralen!

Al meer dan 20 jaar helpen wij mensen bij het waarmaken van hun dromen en het vormgeven van hun financiële toekomst. Dit doen wij met hart en ziel vanuit Rotterdam, Zwijndrecht en Breda. Maak kennis met de mensen achter Zonneveld en wat hen drijft.

ZonneveldDeRoos bouwplaats

Meer mogelijk maken voor iedereen

Onze wortels liggen in hypotheekadvies. Vanaf onze oprichting hebben wij ons sterk gemaakt voor mensen met een 'ander' verhaal. Door geldverstrekkers te overtuigen dat zekerheid uit meer kan bestaan dan droge cijfers alleen. Op die manier halen we het onderste uit de kan en scheppen gelijke kansen voor iedereen. Of je nou in loondienst bent of zelfstandig ondernemer.

ZonneveldRapp Team Breda

Ook met verzekeren..

Vanuit onze klanten kregen wij steeds vaker de vraag of wij ook een opstalverzekering of aansprakelijkheidsverzekering konden verzorgen, we kwamen immers toch al bij de verzekeraars over de vloer. Het leek ze fijn en gemakkelijk om alles bij één iemand onder te brengen waar ze vertrouwen in hadden. Dat deden we natuurlijk met alle plezier, en inmiddels zijn onze verzekeringen uitgegroeid tot een volwaardige tak van onze dienstverlening...

Rotterdam sunrise small

..en vastgoedfinanciering

Ons uitgebreide en waardevolle netwerk blijkt een vruchtbare ontmoetingsplek voor ondernemers die financiering zoeken en partijen die financiering aanbieden. Wij helpen graag om het eerste contact te leggen en ambities bij elkaar te brengen.

Lokale wortels, landelijk actief

Wij vinden dat je pas goed hypotheekadvies kunt geven als je de lokale markt op je duimpje kent. De prijzen, de mensen, makelaars en notarissen. Zo krijgt de bank een beeld van de situatie dat ze zelf niet hebben en maken wij meer mogelijk voor onze klanten.

Regionaal hebben we onze krachten gebundeld om elkaars kwaliteiten, ervaring en netwerk in te zetten voor al onze klanten en relaties. Op die manier kan iedereen in de driehoek Rijnmond, Drechtsteden en Breda rekenen op dezelfde persoonlijke aandacht en typische Zonneveld-aanpak. Dezelfde aanpak heeft er voor gezorgd dat we inmiddels in de hele Randstad en daarbuiten actief zijn met interessante mensen en partijen die graag gebruikmaken van de meerwaarde van Zonneveld.

ZonneveldFinance dark

Rotterdam

rene-zonneveld

René Zonneveld

Oprichter en adviseur 

"De meeste voldoening haal ik uit het wegnemen van barrières die banken al snel opwerpen als een cliënt geen standaardverhaal heeft: een ondernemer die je tóch kunt helpen ook al is hij pas enkele jaren geleden gestart, of de zzp ‘er die een keer een minder jaar draait. Vaak is hier een logische verklaring voor waar de bank niet doof voor is, mits goed gecommuniceerd.

Maar ook de hypotheek optimaliseren voor jonge starters, gezinnen die doorstromen naar een groter huis of pensionado’s die weer iets kleiner willen gaan wonen. Het is soms trekken en duwen met geldverstrekkers maar uiteindelijk haal ik er veel energie uit ! Niets leukers dan bij te dragen aan de volgende stap in iemands leven!"

ZonneveldDeRoos dark

Zwijndrecht

Zwijndrecht DeRoos

Eric de Roos

Mede-eigenaar en adviseur

"Het leuke van de regio Drechtsteden is de variatie: van de klassieke Dordtse stedelijkheid tot het landelijke karakter van Alblasserdam, en alles wat er tussenin zit. Ik geniet er dan ook van als ik banken kan overtuigen vanuit mijn lokale kennis en ervaring, en die complexe hypotheek uit het vuur weet te slepen. Dit enthousiasmeren van mensen geeft mij hetzelfde gevoel als mijn andere liefhebberij: DJ'en op feestjes en partijen :)"

ZonneveldRapp dark

Breda

MartijnRap2

Martijn Rapp

Mede-eigenaar en adviseur

"Ik heb voor dit vak gekozen vanuit de betrokkenheid die ik altijd heb gevoeld met mensen, en de keuzes waar ze voor staan. Het is mooi om te zien dat wij echt verschil kunnen maken en onze klanten helpen hun toekomst vorm en inhoud te geven.
Door te denken in "ja", en te kiezen voor een zeer persoonlijke benadering. Ik zou niet anders kunnen én willen."

De kleine lettertjes

Ze horen er nou eenmaal bij. Geruststelling: wij hebben ze wat groter gemaakt, dat leest prettiger.

Dienstenwijzer

Wat is onze werkwijze, hoe worden wij betaald, etc.

Algemene voorwaarden

Wat voor relatie ga je aan met Zonneveld?

Vergelijkingskaarten

Vergelijk ons met andere dienstverleners.

Rotterdam
ZonneveldFinance light

Veerkade 1
3016 DE Rotterdam
010 - 351 01 67
info@zonneveldfinance.nl

Breda
ZonneveldRapp light

Haagweg 393
4813 XD. Breda
076 - 231 02 44
info@zonneveldrapp.nl

Zwijndrecht
ZonneveldDeRoos light

Daltonstraat 1
3335 LR  Zwijndrecht
010 - 351 01 67
ederoos@zonneveldfinance.nl

De activiteiten van Zonneveld Finance BV, Zonneveld De Roos en Zonneveld Rapp vallen onder het toezicht van de AFM, met uitzondering van vastgoedfinanciering.